Aplicație SSM – Platformă digitală instruire SSM online

0745 083 883

WORKSHOP ONLINE

– iniţiere în utilizarea platformei SSM.ro –

durata workshop-ului - 3 ore
GRATUIT

9 decembrie

LECTOR

Petrică MUREȘAN
drd. ing. Petrică MUREȘAN

CEO – SSM.ro

Cui se adresează workshop-ul?

Workshop-ul se adresează angajatorilor, managerilor, servicilor externe de securitate și sănătate în muncă, specialiștilor S.S.M. și H.R. din sectorul public și privat precum tuturor persoanelor interesate de digitalizarea activității în domeniul securității și sănătății în muncă / relaţiilor de muncă.

De ce să participi?

Workshop-ul își propune să prezinte participanţiilor soluţiile tehnice şi funcţiile pe care le oferă platforma SSM.ro în concordanţă cu noille reglementări legislative prevăzute în Legea 208 din 22.07.2021 privind utilizarea semnăturii electronice avansate sau semnăturii electronice calificate însoțite de marca temporală și sigiliul electronic calificat al angajatorului în domeniul relațiilor de muncă (H.R) și activităţii de securitate şi sănătate în muncă (S.S.M.)

Care sunt beneficiile participării la workshop-ul privind utilizarea platformei SSM.ro?

Participarea la workshop familiarizează participanții cu etapele, conținutul și modul de utilizare al platformei SSM.ro.

În prima parte a workshop-ului se vor oferi explicații teoretice generale, urmate de exemple practice, concrete, privind avantajele digitalizării activităţii de SSM şi HR.

A doua parte a workshop-ului este interactivă, participanții având posibilitatea de a adresa întrebări lectorului pentru clarificarea unor eventuale aspecte insuficient înțelese.

Despre ce se va discuta la workshop?

Pe parcursul celor 3 ore de workshop vom discuta despre SSM.ro cu privire la: înscriere, logare, încărcarea documentelor, generarea documentelor, instruirea lucrătorilor, testarea cunostintelor, semnarea electronică a documentelor, descărcarea, arhivarea documentelor, politicile GDPR, securitatea informațiilor stocate în platformă si nu în ultimul rând modalitatea de punere la dispozitia organelor competente a documentelor necesare efectuării controlului ( în special ITM )

Cum se va desfășura workshop-ul?

Workshop-ul se va desfășura ONLINE pe platforma Conferinte.ro.

Este recomandat să participați la workshop de pe laptop sau PC folosind ultima versiune de browser Google Chrome sau Mozilla Firefox.

Detalii despre workshop

Workshop-ul este GRATUIT

Locația de desfășurare a cursului: ONLINE pe platforma Conferinte.ro

Perioada de desfășurare a cursului: 9 decembrie, în intervalul 10:00 - 13:00