Aplicație SSM – Platformă digitală instruire SSM online

0745 083 883

Update - Cautare avansata in documente

09 Aprilie 2023, de ssm.ro
Am adăugat un nou feature în aplicația noastră - Căutarea avansată a documentelor! Aceasta iti oferă posibilitatea de a căuta documente pe baza mai multor criterii, ceea ce face căutarea documentelor mult mai ușoară și eficientă. Cu această nouă opțiune de căutare, poti căuta documente în funcție de:
  • Titlul documentului - poti căuta documente după cuvinte continute in titlu.
  • Tipul documentului - poti căuta documente după tipurile predefinite in Strucura de Dosar.
  • Starea reviziei - poti căuta documente după starea de revizuire, cum ar fi "în lucru", "finalizat", "aprobat", si in functie de stadiul in care sunt in lucru, documente in curs de semnare, documente in curs de completare de catre angajat (instruiri, declaratii), si documentele care pot fi aprobate.
  • Autorul - poti căuta documente după numele autorului.
  • Perioada în care a fost creat în platformă - poti căuta documente după perioada în care au fost încărcate în aplicație.
  • Data de expirare - poti căuta documente după data de expirare a acestora.
Aceste opțiuni de căutare te vor ajuta să gasesti rapid documentele de care ai nevoie și să gestionezi mai eficient munca. O altă caracteristică utilă a căutării avansate este că poti salva căutările în bookmark-uri în browser, astfel încât să poti reveni la ele în orice moment. În plus, formularul de căutare este memorat în timpul sesiunii de căutare, ceea ce iti permite să faci modificări ușor și rapid. Pentru a accesa această opțiune nouă, pur și simplu da clic pe butonul "Căutare avansată" (din casuta de cautare simpla) al aplicației noastre. Acolo vei găsi toate opțiunile de căutare și poti începe să cauti documente în funcție de criteriile enumerate. Dacă ai întrebări sau sugestii, nu ezita să ne contactezi prin intermediul platformei noastre.