Aplicație SSM – Platformă digitală instruire SSM online

0745 083 883

Update - Prelungire automata documente periodice

26 Iulie 2023, de Petrica Muresan

De acum poti activa optional din sectiunea Setari > Automatizari prelungirea sau generarea automata a urmatoarelor documente periodice:


  • Fise periodice de SSM - platforma va emite automat aceste fise daca exista Fisa de instruire la locul de munca SSM sau Fisa de instruire periodica SSM, in ultima zi de valabilitate conform Tematicii de instruire periodica SSM.


  • Fise periodice de SU - platforma va emite automat aceste fise daca exista Fisa de instruire la locul de munca SU sau Fisa de instruire periodica SU, in ultima zi de valabilitate conform Tematicii de instruire periodica SU sau Tematicii de instruire Echipa de Prima interventie.


  • Testare anuala - platforma va emite automat urmatoarea testarea anuala daca exista un document de Testare anuala anterioara cu perioada de valabilitate.



Poti selecta individual care tip de document va fi prelungit automat, autorul documentelor si daca doresti raportul de generare automat livrat pe email.


Rezultatul prelungirii automate a documentelor va fi disponibil in Generatoare > Planificator, iar un link catre acesta vei regasi si in raportul de pe email.