Protecția Muncii Alexandria - Firme SSM

0745 083 883

Platforma SSM.ro

Tehnologie și inovație

Platformă digitală – managementul activităților și documentelor de Protecția Muncii Alexandria / SSM / PSI / HR

Trecutul este scris pe hârtie,
prezentul îl scriem împreună digital !

SSM.ro, platforma de protecția muncii Alexandria este noul partener al firmei tale și al angajaților tăi. Semnătura electronică este pusă la dispoziția salariaților direct din platformă, printr-o simplă apăsare de buton și fără nici o altă formalitate iar emiterea, semnarea electronică, transmiterea, punerea la dispoziție sau arhivarea documentelor tale, precum și instruirea SSM a lucrătorilor la distanța, au de acum o soluție profesională : SSM.ro – viitorul este cu un pas mai aproape.

Securitatea şi Sănătatea Muncii Alexandria – Soluţii Digitale

Intră in comunitatea digitală SSM.ro și folosește cu încredere în cadrul firmei tale prima platformă de management a documentelor și instruire a angajaților in domeniul SSM Alexandria.

Parteneri Firme SSM Alexandria

Consultia S.R.L.

Plecând la drum, în anul 2005, cu convingerea că toată lumea vine doar cu oferte și atât, serviciul extern de securitate și sănătate în muncă / prevenirea și stingerea incendiilor CONSULTIA SRL, acreditată de Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Inspectoratul Teritorial de Muncă Brașov, își propune să vină cu soluții precise și concise oferite de o echipă bine pregătită profesional și organizatoric.

Locaţii firme SSM / Protecția Muncii autorizate

Aplicație SSM pentru digitalizarea serviciilor SSM, SU si PSI. Platforma SSM.ro este dedicată angajatorilor, angajaților, firmelor autorizate protectia muncii, inspectorilor SSM cu atribuții în domeniul securității și sănătății în muncă, prevenirea şi stingerea incendiilor.

Instruirea angajaților și colaboratorilor în domeniul SSM Alexandria (Protecţia Muncii) | PSI, mai simplă ca niciodată

de pe SMARTPHONE

Fiecare angajat poate accesa platforma SSM.ro de oriunde s-ar afla, pentru a parcurge instruirile de protecția muncii / psi, pentru a fi informat și testat și pentru a avea acces la propriile documente.

de pe LAPTOP / COMPUTER

Aceste dispozitive conectate la internet sunt suficiente pentru a crea și emite documentele electronice de SSM / PSI necesare în caz de control ITM / ISU.

cont pe bază de EMAIL

Pentru a putea utiliza platforma SSM.ro, pentru protecția muncii și psi, fiecare angajat / colaborator are nevoie doar de un cont de email.

Intră în comunitatea SSM.ro Alexandria

Fii și tu unul dintre antreprenorii care își digitalizează întreaga activitate SSM / PSI / HR. Dacă ești inspector protecția muncii / SSM Alexandria / PSI , membru în comitetul de Securitate si Sănătate în Muncă, lucrezi în domeniul securității și sănătății în muncă Alexandria, te așteptăm să te alături comunității SSM.ro

ÎNCEPE ACUM

SSM.ro Alexandria, un real ajutor pentru viitor

Viitorul este digital și implică mai puțină birocrație. De aceea, platforma SSM.ro Alexandria este prevăzută cu funcții de validare juridică a documentelor, prin semnătură electronică avansată / calificată puse la dispoziția semnatarilor direct din platforma SSM.ro fără nici un alt demers suplimentar, însoțite de marcă temporală electronică conform Regulamentului UE 910/2014 (eIDAS).

 • Procesare semnături

  Codul semnăturii electronice este încărcat inițial în platformă și procesat direct prin SSM.ro, nefiind necesar tokenul de semnare.

 • Fără birocrație

  Inspectorii de protecția muncii Alexandria / psi nu mai trebuie să aloce timp strângerii sau punerii la dispoziție a documentelor necesare efectuării controalelor sau cercetării evenimentelor.

 • Fără deplasări la ITM / ISU

  Angajatorii și angajații câștigă timp prețios prin semnarea electronică a documentelor și prin trimiterea digitala a acestora către ITM Alexandria / ISU.

circuit SSM

Îndrumare de la primul pas pentru utilizarea Aplicației de protecţia muncii SSM.ro

 • Training Aplicație SSM

  De la crearea contului, introducerea documentelor și validarea acestora, o persoană din departamentul de training al aplicației SSM.ro te va îndruma la fiecare pas.

 • Notificări Aplicație SSM

  Fie că ai documente sau fișe de securitate și sănătate în muncă pe care vrei să le semnezi electronic, sau se apropie perioada evaluării angajaților ori a efectuării controalelor medicale, aplicația SSM te poate notifica pe email.

 • Rapoarte Protecția Muncii

  Aplicația de protecția muncii generează automat rapoarte cu privire la documentele care trebuie emise pentru fiecare salariat, termenele de aprobare și depunere, datele de expirare ale instruirilor SSM / PSI, sau orice alte obligații impuse de lege.

...
...

Platforma SSM.ro în imagini

E timpul să lași trecutul în spate.

Urează bun venit viitorului în gestionarea activității de securitate și sănătate în muncă Alexandria | prevenirea şi stingerea incendiilor Alexandria | relaţiilor de muncă.
...
...
...
...
...

Începe acum să folosești platforma de protecţia muncii SSM.ro Alexandria

Economisește timp și bani cu platforma SSM.ro. Cauti o firma autorizata de protecţia muncii in Alexandria descoperă pachetele de tarife sau creează-ți propriul tarif personalizat, în funcție de numărul de angajați din firma ta.

VEZI TARIFE

Despre Alexandria

Teleorman ar putea să aibă sensul de pădure nebună (în limba turcă: deli orman). Din vechea Pădure nebună de odinioară s-a păstrat, până pe data de 17 iunie 2010, când a fost scos din rădăcini, în urma unei furtuni, în nordul județului, în satul Plopi, cel mai bătrân stejar din țară. 

 Desi potentialul economic al judeţului este dat, în principal, de agricultură industria este si ea reprezentată de fabrica de rulmenţi KOYO ROMANIA de la Alexandria, combinatul chimic DONAU CHEM din Turnu Măgurele, fabrica de motoare electrice din Turnu Măgurele, Sucursala Petrom Schela Videl, producătorul de ţevi din oţel ZIMTUB, ELECTROTEL, etc. Industria uşoară este reprezentantă de industria de textile şi confecţii, care funcţionează la capacităţi reduse faţă de anii trecuţi şi de industria alimentară, care a înregistrat o dezvoltare semnificativă în ultimii ani. 

Alaturi de companiile mai sus arătate, printre cei mai importanti actori economici ai judetului se numără Teo Grup Facilitz Management, Europreotect Securitz, Imperial, American Pan Prestige, Tel Drum, TLC Shutters, Triconf Textil, Polaris M Holding, Agrointer.

Platforma SSM.ro, impreună cu partenerii săi din județul Teleorman, își propune să vină în sprijinul tuturor angajatorilor acestui județ care doresc să utilizeze soluțiile digitale inteligente, pentru a dezvolta și eficientiza activitățile privind securitatea și sănătatea în muncă / prevenirea și stingerea incendiilor / resurse umane, prin punerea la dispoziția acestora a unei soluții inovatoare în aceste domenii, care permite utilizarea legală a documentelor electronice și a semnăturii electronice.

SSM.ro – viitorul este cu un pas mai aproape

Întrebări frecvente

Fie că ești angajat, angajator, inspector SSM Alexandria, specialist HR. angajat intr-o firma autorizata SSM Alexandria|, această platformă este pentru tine.

 • Ce este SSM.ro și cum mă ajută?

  SSM.ro este prima platformă informatică din Alexandria, România , accesibilă de pe desktop și mobil, destinată tuturor celor care lucrează în domeniul securității și sănătății în muncă Alexandria| prevenirea şi stingerea incendiilor Alexandria| relaţiilor de muncă , de la angajatori, angajați, prestatori de servicii SSM externe, inspectori SSM Alexandria, firme autorizate protecţia muncii Alexandria, specialiști HR sau autorități ale statului.

 • Cum obțin semnătura electronică ?

  Mai simplu ca niciodată ! Principalii furnizori de semnătură electronică din România sunt interconectați cu platforma SSM.ro Alexandria, ceea ce permite ca obținerea semnăturii electronice de către salariați să se facă printr-un singur click, fără nici un alt demers și fără nici o altă formalitate.

Viitorul e cu un pas mai aproape.

Creează-ți cont acum!