Protecția Muncii Suceava - Firme SSM

0745 083 883

Platforma SSM.ro

Tehnologie și inovație

Platformă digitală – managementul activităților și documentelor de Protecția Muncii Suceava / SSM / PSI / HR

Trecutul este scris pe hârtie,
prezentul îl scriem împreună digital !

SSM.ro, platforma de protecția muncii Suceava este noul partener al firmei tale și al angajaților tăi. Semnătura electronică este pusă la dispoziția salariaților direct din platformă, printr-o simplă apăsare de buton și fără nici o altă formalitate iar emiterea, semnarea electronică, transmiterea, punerea la dispoziție sau arhivarea documentelor tale, precum și instruirea SSM a lucrătorilor la distanța, au de acum o soluție profesională : SSM.ro – viitorul este cu un pas mai aproape.

Securitatea şi Sănătatea Muncii Suceava – Soluţii Digitale

Intră in comunitatea digitală SSM.ro și folosește cu încredere în cadrul firmei tale prima platformă de management a documentelor și instruire a angajaților in domeniul SSM Suceava.

Servicii externe SSM / PSI partenere SSM.ro Suceava

Consultia S.R.L.

Plecând la drum, în anul 2005, cu convingerea că toată lumea vine doar cu oferte și atât, serviciul extern de securitate și sănătate în muncă / prevenirea și stingerea incendiilor CONSULTIA SRL, acreditată de Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Inspectoratul Teritorial de Muncă Brașov, își propune să vină cu soluții precise și concise oferite de o echipă bine pregătită profesional și organizatoric.

Locaţii firme SSM / Protecția Muncii autorizate

Servicii externe SSM / PSI partenere SSM.ro

Aplicație SSM pentru digitalizarea serviciilor SSM, SU si PSI. Platforma SSM.ro este dedicată angajatorilor, angajaților, firmelor autorizate protectia muncii, inspectorilor SSM cu atribuții în domeniul securității și sănătății în muncă, prevenirea şi stingerea incendiilor.

Instruirea angajaților și colaboratorilor în domeniul SSM Suceava (Protecţia Muncii) | PSI, mai simplă ca niciodată

de pe SMARTPHONE

Fiecare angajat poate accesa platforma SSM.ro de oriunde s-ar afla, pentru a parcurge instruirile de protecția muncii / psi, pentru a fi informat și testat și pentru a avea acces la propriile documente.

de pe LAPTOP / COMPUTER

Aceste dispozitive conectate la internet sunt suficiente pentru a crea și emite documentele electronice de SSM / PSI necesare în caz de control ITM / ISU.

cont pe bază de EMAIL

Pentru a putea utiliza platforma SSM.ro, pentru protecția muncii și psi, fiecare angajat / colaborator are nevoie doar de un cont de email.

Intră în comunitatea SSM.ro Suceava

Fii și tu unul dintre antreprenorii care își digitalizează întreaga activitate SSM / PSI / HR. Dacă ești inspector protecția muncii / SSM Suceava / PSI , membru în comitetul de Securitate si Sănătate în Muncă, lucrezi în domeniul securității și sănătății în muncă Suceava, te așteptăm să te alături comunității SSM.ro

ÎNCEPE ACUM

SSM.ro Suceava, un real ajutor pentru viitor

Viitorul este digital și implică mai puțină birocrație. De aceea, platforma SSM.ro Suceava este prevăzută cu funcții de validare juridică a documentelor, prin semnătură electronică avansată / calificată puse la dispoziția semnatarilor direct din platforma SSM.ro fără nici un alt demers suplimentar, însoțite de marcă temporală electronică conform Regulamentului UE 910/2014 (eIDAS).

 • Procesare semnături

  Codul semnăturii electronice este încărcat inițial în platformă și procesat direct prin SSM.ro, nefiind necesar tokenul de semnare.

 • Fără birocrație

  Inspectorii de protecția muncii Suceava / psi nu mai trebuie să aloce timp strângerii sau punerii la dispoziție a documentelor necesare efectuării controalelor sau cercetării evenimentelor.

 • Fără deplasări la ITM / ISU

  Angajatorii și angajații câștigă timp prețios prin semnarea electronică a documentelor și prin trimiterea digitala a acestora către ITM Suceava / ISU.

circuit SSM

Îndrumare de la primul pas pentru utilizarea Aplicației de protecţia muncii SSM.ro

 • Training Aplicație SSM

  De la crearea contului, introducerea documentelor și validarea acestora, o persoană din departamentul de training al aplicației SSM.ro te va îndruma la fiecare pas.

 • Notificări Aplicație SSM

  Fie că ai documente sau fișe de securitate și sănătate în muncă pe care vrei să le semnezi electronic, sau se apropie perioada evaluării angajaților ori a efectuării controalelor medicale, aplicația SSM te poate notifica pe email.

 • Rapoarte Protecția Muncii

  Aplicația de protecția muncii generează automat rapoarte cu privire la documentele care trebuie emise pentru fiecare salariat, termenele de aprobare și depunere, datele de expirare ale instruirilor SSM / PSI, sau orice alte obligații impuse de lege.

...
...

Platforma SSM.ro în imagini

E timpul să lași trecutul în spate.

Urează bun venit viitorului în gestionarea activității de securitate și sănătate în muncă Suceava | prevenirea şi stingerea incendiilor Suceava | relaţiilor de muncă.
...
...
...
...
...

Începe acum să folosești platforma de protecţia muncii SSM.ro Suceava

Economisește timp și bani cu platforma SSM.ro. Cauti o firma autorizata de protecţia muncii in Suceava descoperă pachetele de tarife sau creează-ți propriul tarif personalizat, în funcție de numărul de angajați din firma ta.

VEZI TARIFE

Despre Suceava

Datorită diversității etnice și religioase de dinaintea celui de Al Doilea Război Mondial (în oraș locuind români, germani, evrei, armeni, polonezi, ruteni și cehi cu preoți pentru fiecare rit), Rudolf Gassauer numea Suceava „o Austrie în miniatură” . La sfârșitul secolului al XIV-lea, Suceava este menționată drept capitală a Moldovei, Cetatea Sucevei (u gorodea Soceavea') fiind menționată pentru prima dată într-un document din 10 februarie 1388 al voievodului moldovean Petru al II-lea Mușat (1375-1391). Suceava, unul dintre cele mai vechi orașe din Romania si resedința a județului cu același nume, dispune de numeroase obiective istorice și turistice, remarcându-se prin numărul ridicat de vechi lăcașuri de cult ortodoxe, armenești, romano-catolice, evreiești etc. Aceste edificii religioase sunt o dovadă a diversității etnice și a multiculturalismului așezării.

Pentru judeţul Suceava, ramurile industriale reprezentative sunt industria lemnului, dezvoltată în corelaţie directă cu suprafaţa fondului forestier, industria alimentară, industria ușoara, inductria constructoare de mașini, industria extractiva. Cele mai importante companii care activează pe raza județului Suceava sunt: Betty Ice, Egger Romania, Acet , Mopan, Set-Corporation, Ambro, Szmmetrica, Autotehnorom, Real Protection Guard, Trutzi, Strong MND Corporation, Concret Construc

Prin solutiile care permit digitalizarea activitatilor de securitate și sănătate în muncă / prevenirea și stingere incendiilor / resurse umane, platforma SSM.ro, împreună cu partenerii săi din județul Suceava , își propune să aduca un plus de valoare activităților desfașurate de angajatorii din această zonă a țarii, prin punerea la dispoziția acestora a primei platforme digitale din Romania care permite digitalizarea integrala a activitaților mai sus menționate și utilizarea semnăturii electronice în aducerea la îndeplinire a obligațiilor ce derivă din executarea contractului de muncă.

SSM.ro – viitorul este cu un pas mai aproape

Întrebări frecvente

Fie că ești angajat, angajator, inspector SSM Suceava, specialist HR. angajat intr-o firma autorizata SSM Suceava|, această platformă este pentru tine.

 • Ce este SSM.ro și cum mă ajută?

  SSM.ro este prima platformă informatică din Suceava, România , accesibilă de pe desktop și mobil, destinată tuturor celor care lucrează în domeniul securității și sănătății în muncă Suceava| prevenirea şi stingerea incendiilor Suceava| relaţiilor de muncă , de la angajatori, angajați, prestatori de servicii SSM externe, inspectori SSM Suceava, firme autorizate protecţia muncii Suceava, specialiști HR sau autorități ale statului.

 • Cum obțin semnătura electronică ?

  Mai simplu ca niciodată ! Principalii furnizori de semnătură electronică din România sunt interconectați cu platforma SSM.ro Suceava, ceea ce permite ca obținerea semnăturii electronice de către salariați să se facă printr-un singur click, fără nici un alt demers și fără nici o altă formalitate.

Viitorul e cu un pas mai aproape.

Creează-ți cont acum!