Protecția Muncii Braşov - Firme SSM

0745 083 883

Platforma SSM.ro

Tehnologie și inovație

Platformă digitală – managementul activităților și documentelor de Protecția Muncii Braşov / SSM / PSI / HR

Trecutul este scris pe hârtie,
prezentul îl scriem împreună digital !

SSM.ro, platforma de protecția muncii Braşov este noul partener al firmei tale și al angajaților tăi. Semnătura electronică este pusă la dispoziția salariaților direct din platformă, printr-o simplă apăsare de buton și fără nici o altă formalitate iar emiterea, semnarea electronică, transmiterea, punerea la dispoziție sau arhivarea documentelor tale, precum și instruirea SSM a lucrătorilor la distanța, au de acum o soluție profesională : SSM.ro – viitorul este cu un pas mai aproape.

Securitatea şi Sănătatea Muncii Braşov – Soluţii Digitale

Intră in comunitatea digitală SSM.ro și folosește cu încredere în cadrul firmei tale prima platformă de management a documentelor și instruire a angajaților in domeniul SSM Braşov.

Servicii externe SSM / PSI partenere SSM.ro Braşov

Protesan Serv S.R.L.

Societatea PROTESAN SERV SRL, abilitată de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse ca serviciu extern de prevenire şi protecţie, în conformitate cu prevederile Legii securităţii şi sănătăţii în muncă, nr. 319/2006, oferă consultanţă şi servicii în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă (SSM).

Consultia S.R.L.

Plecând la drum, în anul 2005, cu convingerea că toată lumea vine doar cu oferte și atât, serviciul extern de securitate și sănătate în muncă / prevenirea și stingerea incendiilor CONSULTIA SRL, acreditată de Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Inspectoratul Teritorial de Muncă Brașov, își propune să vină cu soluții precise și concise oferite de o echipă bine pregătită profesional și organizatoric.

Locaţii firme SSM / Protecția Muncii autorizate

Servicii externe SSM / PSI partenere SSM.ro

Aplicație SSM pentru digitalizarea serviciilor SSM, SU si PSI. Platforma SSM.ro este dedicată angajatorilor, angajaților, firmelor autorizate protectia muncii, inspectorilor SSM cu atribuții în domeniul securității și sănătății în muncă, prevenirea şi stingerea incendiilor.

Instruirea angajaților și colaboratorilor în domeniul SSM Braşov (Protecţia Muncii) | PSI, mai simplă ca niciodată

de pe SMARTPHONE

Fiecare angajat poate accesa platforma SSM.ro de oriunde s-ar afla, pentru a parcurge instruirile de protecția muncii / psi, pentru a fi informat și testat și pentru a avea acces la propriile documente.

de pe LAPTOP / COMPUTER

Aceste dispozitive conectate la internet sunt suficiente pentru a crea și emite documentele electronice de SSM / PSI necesare în caz de control ITM / ISU.

cont pe bază de EMAIL

Pentru a putea utiliza platforma SSM.ro, pentru protecția muncii și psi, fiecare angajat / colaborator are nevoie doar de un cont de email.

Intră în comunitatea SSM.ro Braşov

Fii și tu unul dintre antreprenorii care își digitalizează întreaga activitate SSM / PSI / HR. Dacă ești inspector protecția muncii / SSM Braşov / PSI , membru în comitetul de Securitate si Sănătate în Muncă, lucrezi în domeniul securității și sănătății în muncă Braşov, te așteptăm să te alături comunității SSM.ro

ÎNCEPE ACUM

SSM.ro Braşov, un real ajutor pentru viitor

Viitorul este digital și implică mai puțină birocrație. De aceea, platforma SSM.ro Braşov este prevăzută cu funcții de validare juridică a documentelor, prin semnătură electronică avansată / calificată puse la dispoziția semnatarilor direct din platforma SSM.ro fără nici un alt demers suplimentar, însoțite de marcă temporală electronică conform Regulamentului UE 910/2014 (eIDAS).

 • Procesare semnături

  Codul semnăturii electronice este încărcat inițial în platformă și procesat direct prin SSM.ro, nefiind necesar tokenul de semnare.

 • Fără birocrație

  Inspectorii de protecția muncii Braşov / psi nu mai trebuie să aloce timp strângerii sau punerii la dispoziție a documentelor necesare efectuării controalelor sau cercetării evenimentelor.

 • Fără deplasări la ITM / ISU

  Angajatorii și angajații câștigă timp prețios prin semnarea electronică a documentelor și prin trimiterea digitala a acestora către ITM Braşov / ISU.

circuit SSM

Îndrumare de la primul pas pentru utilizarea Aplicației de protecţia muncii SSM.ro

 • Training Aplicație SSM

  De la crearea contului, introducerea documentelor și validarea acestora, o persoană din departamentul de training al aplicației SSM.ro te va îndruma la fiecare pas.

 • Notificări Aplicație SSM

  Fie că ai documente sau fișe de securitate și sănătate în muncă pe care vrei să le semnezi electronic, sau se apropie perioada evaluării angajaților ori a efectuării controalelor medicale, aplicația SSM te poate notifica pe email.

 • Rapoarte Protecția Muncii

  Aplicația de protecția muncii generează automat rapoarte cu privire la documentele care trebuie emise pentru fiecare salariat, termenele de aprobare și depunere, datele de expirare ale instruirilor SSM / PSI, sau orice alte obligații impuse de lege.

...
...

Platforma SSM.ro în imagini

E timpul să lași trecutul în spate.

Urează bun venit viitorului în gestionarea activității de securitate și sănătate în muncă Braşov | prevenirea şi stingerea incendiilor Braşov | relaţiilor de muncă.
...
...
...
...
...

Începe acum să folosești platforma de protecţia muncii SSM.ro Braşov

Economisește timp și bani cu platforma SSM.ro. Cauti o firma autorizata de protecţia muncii in Braşov descoperă pachetele de tarife sau creează-ți propriul tarif personalizat, în funcție de numărul de angajați din firma ta.

VEZI TARIFE

Despre Braşov

Aflat în centrul țarii și avănd reședința de județ în orașul cu același nume, Brașovul este cel mai important județ turistic al României și, în egală măsură, unul din cele mai dezvoltate județe din punct de vedere economic. Cadru natural, remarcabilul patrimoniu istoric și cultural și diversitatea etnică configurează un loc care se pretează la toate tipurile de turism, de la cel montan și de aventură la cel gastronomic și de la turismul istoric la cel ecumenic. Brașovul nu se limitează însă doar la rolul de destinație de turism de succes, ci mizează și pe dezvoltarea economică, impunându-se în ultimii ani ca unul dintre principalii poli de creștere economică din România.


Dezvoltarea juețului este marcată și de gradul de urbanizare, acesta situându-se pe locul doi în țară cu peste 70% dintre locuitori care trăiesc în municipii și orașe. Brașovul beneficiază de investiții masive în industria construcțiilor de mașini, industria prelucrării metalelor, industria farmaceutică, industria construcțiilor, industria transporturilor și serviciilor de logistică. Mediul de afaceri este într-o dezvoltare accelerată și investitorii găsesc aici teren propice implementării proiectelor lor, în cele mai diverse domenii, de la IT la industria auto și aeronautică. Spațiile industriale moderne totalizează peste 170.000 m2 , în Brașov funcționând zece parcuri industriale – un adevărat record în România.


Brașovul este și punctul de pornire a proiectelor din spatele brandului SSM.ro, prima platforma digitala din Romania care permite digitalizarea relațiilor de muncă / securității și sănătății în muncă / prevenirea și stingerea incendiilor, dar și demersurile privind completarea legislației aferente cu prevederi care să facă posibilă punerea în practică a acestui demers. Dupa aproape 4 ani de cercetare și eforturi pentru ca digitalizarea domeniilor mai sus amintite să devină posiblilă, SSM.ro își propune să devină unul din cele mai importante branduri brașovene, alăturându-se celorlalte nume importante din economia județului : S.C Autoliv Romania SRL, S.C Schaeffler Romania SRL, S.C Preh Romania SRL, S.C MSE-Majorel Strategy & Expertise SRL, SC Draxelmaier Sisteme Tehnice Romania SRL, SC Vitewsco Technologies Romania SRL, SC Stabilus Romania SRL, S.C Joyson Quin Automotive Systems Romania SRL, S.C Computer Generated Solutions Romania SRL, S.C Hutchinson SRL, S.C Benchmark Electronics Romania SRL, S.C Sergiana Prodimpex SRL, S.C Ropharma SRL, S.C NBHX Rolem SRL, S.C Regio Călători S.A, S.C Eldon SRL, S.C RC-CF Trans SRL, S:C SIT Ramania SRL, S.C Losan Romania SRL, S.C Premium Aerotech SRL, S.C Pentalog Romania SRL, S.C Selgros Cash & Carry SRL, S.C Bilka Stell SRL, S.C Duvenbeck Logistik SRL, S.C Varta Microbattery SRL, S.C Hiperdia S.A, S.C Nadenka SRL, S.C STI Internațional SRL, S.C Dexion Storage Solutiuons SRL, S.C Delaco Distributions SRL, S.C AFFI Next Trade SRL, SC Elmas SRL.


Alături de partenerii noștri din Brașov și din celelalte județe ale țării, SSM.ro își propune să furnizeze tuturor dezvoltatorilor din România cele mai performante servicii inteligente privind gestionarea activitaților de securitatea muncii / resurse umane / prevenirea și stingerea incendiilor, și să continue dezvoltarea soluțiilor deja funcționale, pentru ca acestea să serveasca în mod constant și eficient necesitățile utilizatorilor și să facă posibilă atingerea dezideratului companiei noastre : aducerea viitorului cu un pas mai aproape pentru toți partenerii noștrii.

SSM.ro – viitorul este cu un pas mai aproape

Întrebări frecvente

Fie că ești angajat, angajator, inspector SSM Braşov, specialist HR. angajat intr-o firma autorizata SSM Braşov|, această platformă este pentru tine.

 • Ce este SSM.ro și cum mă ajută?

  SSM.ro este prima platformă informatică din Braşov, România , accesibilă de pe desktop și mobil, destinată tuturor celor care lucrează în domeniul securității și sănătății în muncă Braşov| prevenirea şi stingerea incendiilor Braşov| relaţiilor de muncă , de la angajatori, angajați, prestatori de servicii SSM externe, inspectori SSM Braşov, firme autorizate protecţia muncii Braşov, specialiști HR sau autorități ale statului.

 • Cum obțin semnătura electronică ?

  Mai simplu ca niciodată ! Principalii furnizori de semnătură electronică din România sunt interconectați cu platforma SSM.ro Braşov, ceea ce permite ca obținerea semnăturii electronice de către salariați să se facă printr-un singur click, fără nici un alt demers și fără nici o altă formalitate.

Viitorul e cu un pas mai aproape.

Creează-ți cont acum!