Protecția Muncii Târgu Jiu - Firme SSM

0745 083 883

Platforma SSM.ro

Tehnologie și inovație

Platformă digitală – managementul activităților și documentelor de Protecția Muncii Târgu Jiu / SSM / PSI / HR

Trecutul este scris pe hârtie,
prezentul îl scriem împreună digital !

SSM.ro, platforma de protecția muncii Târgu Jiu este noul partener al firmei tale și al angajaților tăi. Semnătura electronică este pusă la dispoziția salariaților direct din platformă, printr-o simplă apăsare de buton și fără nici o altă formalitate iar emiterea, semnarea electronică, transmiterea, punerea la dispoziție sau arhivarea documentelor tale, precum și instruirea SSM a lucrătorilor la distanța, au de acum o soluție profesională : SSM.ro – viitorul este cu un pas mai aproape.

Securitatea şi Sănătatea Muncii Târgu Jiu – Soluţii Digitale

Intră in comunitatea digitală SSM.ro și folosește cu încredere în cadrul firmei tale prima platformă de management a documentelor și instruire a angajaților in domeniul SSM Târgu Jiu.

Servicii externe SSM / PSI partenere SSM.ro Târgu Jiu

Consultia S.R.L.

Plecând la drum, în anul 2005, cu convingerea că toată lumea vine doar cu oferte și atât, serviciul extern de securitate și sănătate în muncă / prevenirea și stingerea incendiilor CONSULTIA SRL, acreditată de Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Inspectoratul Teritorial de Muncă Brașov, își propune să vină cu soluții precise și concise oferite de o echipă bine pregătită profesional și organizatoric.

Locaţii firme SSM / Protecția Muncii autorizate

Servicii externe SSM / PSI partenere SSM.ro

Aplicație SSM pentru digitalizarea serviciilor SSM, SU si PSI. Platforma SSM.ro este dedicată angajatorilor, angajaților, firmelor autorizate protectia muncii, inspectorilor SSM cu atribuții în domeniul securității și sănătății în muncă, prevenirea şi stingerea incendiilor.

Instruirea angajaților și colaboratorilor în domeniul SSM Târgu Jiu (Protecţia Muncii) | PSI, mai simplă ca niciodată

de pe SMARTPHONE

Fiecare angajat poate accesa platforma SSM.ro de oriunde s-ar afla, pentru a parcurge instruirile de protecția muncii / psi, pentru a fi informat și testat și pentru a avea acces la propriile documente.

de pe LAPTOP / COMPUTER

Aceste dispozitive conectate la internet sunt suficiente pentru a crea și emite documentele electronice de SSM / PSI necesare în caz de control ITM / ISU.

cont pe bază de EMAIL

Pentru a putea utiliza platforma SSM.ro, pentru protecția muncii și psi, fiecare angajat / colaborator are nevoie doar de un cont de email.

Intră în comunitatea SSM.ro Târgu Jiu

Fii și tu unul dintre antreprenorii care își digitalizează întreaga activitate SSM / PSI / HR. Dacă ești inspector protecția muncii / SSM Târgu Jiu / PSI , membru în comitetul de Securitate si Sănătate în Muncă, lucrezi în domeniul securității și sănătății în muncă Târgu Jiu, te așteptăm să te alături comunității SSM.ro

ÎNCEPE ACUM

SSM.ro Târgu Jiu, un real ajutor pentru viitor

Viitorul este digital și implică mai puțină birocrație. De aceea, platforma SSM.ro Târgu Jiu este prevăzută cu funcții de validare juridică a documentelor, prin semnătură electronică avansată / calificată puse la dispoziția semnatarilor direct din platforma SSM.ro fără nici un alt demers suplimentar, însoțite de marcă temporală electronică conform Regulamentului UE 910/2014 (eIDAS).

 • Procesare semnături

  Codul semnăturii electronice este încărcat inițial în platformă și procesat direct prin SSM.ro, nefiind necesar tokenul de semnare.

 • Fără birocrație

  Inspectorii de protecția muncii Târgu Jiu / psi nu mai trebuie să aloce timp strângerii sau punerii la dispoziție a documentelor necesare efectuării controalelor sau cercetării evenimentelor.

 • Fără deplasări la ITM / ISU

  Angajatorii și angajații câștigă timp prețios prin semnarea electronică a documentelor și prin trimiterea digitala a acestora către ITM Târgu Jiu / ISU.

circuit SSM

Îndrumare de la primul pas pentru utilizarea Aplicației de protecţia muncii SSM.ro

 • Training Aplicație SSM

  De la crearea contului, introducerea documentelor și validarea acestora, o persoană din departamentul de training al aplicației SSM.ro te va îndruma la fiecare pas.

 • Notificări Aplicație SSM

  Fie că ai documente sau fișe de securitate și sănătate în muncă pe care vrei să le semnezi electronic, sau se apropie perioada evaluării angajaților ori a efectuării controalelor medicale, aplicația SSM te poate notifica pe email.

 • Rapoarte Protecția Muncii

  Aplicația de protecția muncii generează automat rapoarte cu privire la documentele care trebuie emise pentru fiecare salariat, termenele de aprobare și depunere, datele de expirare ale instruirilor SSM / PSI, sau orice alte obligații impuse de lege.

...
...

Platforma SSM.ro în imagini

E timpul să lași trecutul în spate.

Urează bun venit viitorului în gestionarea activității de securitate și sănătate în muncă Târgu Jiu | prevenirea şi stingerea incendiilor Târgu Jiu | relaţiilor de muncă.
...
...
...
...
...

Începe acum să folosești platforma de protecţia muncii SSM.ro Târgu Jiu

Economisește timp și bani cu platforma SSM.ro. Cauti o firma autorizata de protecţia muncii in Târgu Jiu descoperă pachetele de tarife sau creează-ți propriul tarif personalizat, în funcție de numărul de angajați din firma ta.

VEZI TARIFE

Despre Târgu Jiu

Cu un potențial turistic diversificat, județul Gorj, cu resedința de județ la Târgu Jiu, este reprezentat de cadru natural pitoresc, monumente de artă și arhitectură de mare valoare artistică (multe opere fiind de interes internațional), reprezentând un important patrimoniu folcloric și etnografic, aceste așezări și locuri prezentându-și istoria din cele mai vechi timpuri până astăzi. Cel mai important obiectiv de cultură și în același timp turistic al județului este reprezentat de Ansamblul Cultural Constantin Brâncuși.

Județul Gorj, este unul dintre județele bogate în resurse naturale atât din punct de vedere al cantităților cât și al diversității. Aceste resurse pot fi identificate la nivelul terenurilor agricole și forestiere precum și al resurselor minerale de suprafață și de adâncime. Industria județului Gorj este dominată de activitățile extractive și de producerea energiei. În mare măsură, dezvoltarea industrială este determinată de resursele naturale disponibile, ceea ce a făcut ca județul să fie mai puțin afectat de procesele de restructurare pe care alte regiuni/județe le-au cunoscut în ultimii ani.

Economia locală este reprezentată de angajatori precum TMG Guard, Sucursala Electrocentrale Rovinari, Sucursala Electrocentrale Turceni, Minprest Serv, Complexul Energetic Oltenia, Moveos, Artego.

Platforma SSM.ro, împreuna cu partenerii săi din judetul Gorj, își propune să se alăture companiilor locale prin punerea la dispoziția acestora a unei soluții informatice care permite digitalizarea activitaților referitoare la securitatea și sănătatea în muncă / prevenirea și stingerea incendiilor / resurse umane și utilizarea semnăturii electronice în emiterea si gestionarea documentelor electronice aferente acestor activități.

SSM.ro – viitorul este cu un pas mai aproape

Întrebări frecvente

Fie că ești angajat, angajator, inspector SSM Târgu Jiu, specialist HR. angajat intr-o firma autorizata SSM Târgu Jiu|, această platformă este pentru tine.

 • Ce este SSM.ro și cum mă ajută?

  SSM.ro este prima platformă informatică din Târgu Jiu, România , accesibilă de pe desktop și mobil, destinată tuturor celor care lucrează în domeniul securității și sănătății în muncă Târgu Jiu| prevenirea şi stingerea incendiilor Târgu Jiu| relaţiilor de muncă , de la angajatori, angajați, prestatori de servicii SSM externe, inspectori SSM Târgu Jiu, firme autorizate protecţia muncii Târgu Jiu, specialiști HR sau autorități ale statului.

 • Cum obțin semnătura electronică ?

  Mai simplu ca niciodată ! Principalii furnizori de semnătură electronică din România sunt interconectați cu platforma SSM.ro Târgu Jiu, ceea ce permite ca obținerea semnăturii electronice de către salariați să se facă printr-un singur click, fără nici un alt demers și fără nici o altă formalitate.

Viitorul e cu un pas mai aproape.

Creează-ți cont acum!