Protecția Muncii Drobeta-Turnu Severin - Firme SSM

0745 083 883

Platforma SSM.ro

Tehnologie și inovație

Platformă digitală – managementul activităților și documentelor de Protecția Muncii Drobeta-Turnu Severin / SSM / PSI / HR

Trecutul este scris pe hârtie,
prezentul îl scriem împreună digital !

SSM.ro, platforma de protecția muncii Drobeta-Turnu Severin este noul partener al firmei tale și al angajaților tăi. Semnătura electronică este pusă la dispoziția salariaților direct din platformă, printr-o simplă apăsare de buton și fără nici o altă formalitate iar emiterea, semnarea electronică, transmiterea, punerea la dispoziție sau arhivarea documentelor tale, precum și instruirea SSM a lucrătorilor la distanța, au de acum o soluție profesională : SSM.ro – viitorul este cu un pas mai aproape.

Securitatea şi Sănătatea Muncii Drobeta-Turnu Severin – Soluţii Digitale

Intră in comunitatea digitală SSM.ro și folosește cu încredere în cadrul firmei tale prima platformă de management a documentelor și instruire a angajaților in domeniul SSM Drobeta-Turnu Severin.

Servicii externe SSM / PSI partenere SSM.ro Drobeta-Turnu Severin

Consultia S.R.L.

Plecând la drum, în anul 2005, cu convingerea că toată lumea vine doar cu oferte și atât, serviciul extern de securitate și sănătate în muncă / prevenirea și stingerea incendiilor CONSULTIA SRL, acreditată de Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Inspectoratul Teritorial de Muncă Brașov, își propune să vină cu soluții precise și concise oferite de o echipă bine pregătită profesional și organizatoric.

Locaţii firme SSM / Protecția Muncii autorizate

Servicii externe SSM / PSI partenere SSM.ro

Aplicație SSM pentru digitalizarea serviciilor SSM, SU si PSI. Platforma SSM.ro este dedicată angajatorilor, angajaților, firmelor autorizate protectia muncii, inspectorilor SSM cu atribuții în domeniul securității și sănătății în muncă, prevenirea şi stingerea incendiilor.

Instruirea angajaților și colaboratorilor în domeniul SSM Drobeta-Turnu Severin (Protecţia Muncii) | PSI, mai simplă ca niciodată

de pe SMARTPHONE

Fiecare angajat poate accesa platforma SSM.ro de oriunde s-ar afla, pentru a parcurge instruirile de protecția muncii / psi, pentru a fi informat și testat și pentru a avea acces la propriile documente.

de pe LAPTOP / COMPUTER

Aceste dispozitive conectate la internet sunt suficiente pentru a crea și emite documentele electronice de SSM / PSI necesare în caz de control ITM / ISU.

cont pe bază de EMAIL

Pentru a putea utiliza platforma SSM.ro, pentru protecția muncii și psi, fiecare angajat / colaborator are nevoie doar de un cont de email.

Intră în comunitatea SSM.ro Drobeta-Turnu Severin

Fii și tu unul dintre antreprenorii care își digitalizează întreaga activitate SSM / PSI / HR. Dacă ești inspector protecția muncii / SSM Drobeta-Turnu Severin / PSI , membru în comitetul de Securitate si Sănătate în Muncă, lucrezi în domeniul securității și sănătății în muncă Drobeta-Turnu Severin, te așteptăm să te alături comunității SSM.ro

ÎNCEPE ACUM

SSM.ro Drobeta-Turnu Severin, un real ajutor pentru viitor

Viitorul este digital și implică mai puțină birocrație. De aceea, platforma SSM.ro Drobeta-Turnu Severin este prevăzută cu funcții de validare juridică a documentelor, prin semnătură electronică avansată / calificată puse la dispoziția semnatarilor direct din platforma SSM.ro fără nici un alt demers suplimentar, însoțite de marcă temporală electronică conform Regulamentului UE 910/2014 (eIDAS).

 • Procesare semnături

  Codul semnăturii electronice este încărcat inițial în platformă și procesat direct prin SSM.ro, nefiind necesar tokenul de semnare.

 • Fără birocrație

  Inspectorii de protecția muncii Drobeta-Turnu Severin / psi nu mai trebuie să aloce timp strângerii sau punerii la dispoziție a documentelor necesare efectuării controalelor sau cercetării evenimentelor.

 • Fără deplasări la ITM / ISU

  Angajatorii și angajații câștigă timp prețios prin semnarea electronică a documentelor și prin trimiterea digitala a acestora către ITM Drobeta-Turnu Severin / ISU.

circuit SSM

Îndrumare de la primul pas pentru utilizarea Aplicației de protecţia muncii SSM.ro

 • Training Aplicație SSM

  De la crearea contului, introducerea documentelor și validarea acestora, o persoană din departamentul de training al aplicației SSM.ro te va îndruma la fiecare pas.

 • Notificări Aplicație SSM

  Fie că ai documente sau fișe de securitate și sănătate în muncă pe care vrei să le semnezi electronic, sau se apropie perioada evaluării angajaților ori a efectuării controalelor medicale, aplicația SSM te poate notifica pe email.

 • Rapoarte Protecția Muncii

  Aplicația de protecția muncii generează automat rapoarte cu privire la documentele care trebuie emise pentru fiecare salariat, termenele de aprobare și depunere, datele de expirare ale instruirilor SSM / PSI, sau orice alte obligații impuse de lege.

...
...

Platforma SSM.ro în imagini

E timpul să lași trecutul în spate.

Urează bun venit viitorului în gestionarea activității de securitate și sănătate în muncă Drobeta-Turnu Severin | prevenirea şi stingerea incendiilor Drobeta-Turnu Severin | relaţiilor de muncă.
...
...
...
...
...

Începe acum să folosești platforma de protecţia muncii SSM.ro Drobeta-Turnu Severin

Economisește timp și bani cu platforma SSM.ro. Cauti o firma autorizata de protecţia muncii in Drobeta-Turnu Severin descoperă pachetele de tarife sau creează-ți propriul tarif personalizat, în funcție de numărul de angajați din firma ta.

VEZI TARIFE

Despre Drobeta-Turnu Severin

Județul Mehedinți, cu resedința la Drobeta Turnu-Severin, este localizat acolo unde Dunarea isi face albie, este unul foarte bogat atât în peisaje și locuri naturale de o frumusețe extraordinară, pe teritoriul acestuia localizându-se 2 parcuri naționale naturale, cât și din punct de vedere istoric - aici găsim ruinele castelelor romane și a cetăților medievale care sunt vizibile și în prezent.

Principalele repere turistice din Mehedinți sunt reprezentate de Podul lui Dumnezeu, Chipul lui Decebal, orașul Drobeta Turnu Severin, Cetatea Severinului, Podul lui Traian, Portile de Fier.

Industria prelucrătoare a acestei regiuni este concentrată în cele două orașe Baia de Aramă (textilă și alimentară) și Drobeta-Turnu Severin (șantier naval, industrie chimică, industria lemnului, mobilă, industrie ușoară, alimentară). Cele mai importante companii din județul Mehedinnți sunt Vigilent Security, Alpha Construct Sistem, Severnav, Sucursala Hidrocentrale Porțile de Fier, Secom, Das Crese, Combinatul de Cluloză și Hîrtie, Santierul Naval Orșova, Route Central Construct, BCA Vio Service.

Alături de partenerii noștri din județul Mehedinți, platforma SSM.ro are convingerea că, prin soluțiile digitale pe care le oferă și care sunt în măsură să răspundă nevoilor referitoare la digitalizarea activităților de securitatea muncii / prevenirea și stingerea incendiilor / resurse umane, va răspunde aspirațiilor de dezvoltare ale angajatorilor mehedințeni, aducând viitorul cu un pas mai aproape.

SSM.ro – viitorul este cu un pas mai aproape

Întrebări frecvente

Fie că ești angajat, angajator, inspector SSM Drobeta-Turnu Severin, specialist HR. angajat intr-o firma autorizata SSM Drobeta-Turnu Severin|, această platformă este pentru tine.

 • Ce este SSM.ro și cum mă ajută?

  SSM.ro este prima platformă informatică din Drobeta-Turnu Severin, România , accesibilă de pe desktop și mobil, destinată tuturor celor care lucrează în domeniul securității și sănătății în muncă Drobeta-Turnu Severin| prevenirea şi stingerea incendiilor Drobeta-Turnu Severin| relaţiilor de muncă , de la angajatori, angajați, prestatori de servicii SSM externe, inspectori SSM Drobeta-Turnu Severin, firme autorizate protecţia muncii Drobeta-Turnu Severin, specialiști HR sau autorități ale statului.

 • Cum obțin semnătura electronică ?

  Mai simplu ca niciodată ! Principalii furnizori de semnătură electronică din România sunt interconectați cu platforma SSM.ro Drobeta-Turnu Severin, ceea ce permite ca obținerea semnăturii electronice de către salariați să se facă printr-un singur click, fără nici un alt demers și fără nici o altă formalitate.

Viitorul e cu un pas mai aproape.

Creează-ți cont acum!