Protecția Muncii Timişoara - Firme SSM

0745 083 883

Platforma SSM.ro

Tehnologie și inovație

Platformă digitală – managementul activităților și documentelor de Protecția Muncii Timişoara / SSM / PSI / HR

Trecutul este scris pe hârtie,
prezentul îl scriem împreună digital !

SSM.ro, platforma de protecția muncii Timişoara este noul partener al firmei tale și al angajaților tăi. Semnătura electronică este pusă la dispoziția salariaților direct din platformă, printr-o simplă apăsare de buton și fără nici o altă formalitate iar emiterea, semnarea electronică, transmiterea, punerea la dispoziție sau arhivarea documentelor tale, precum și instruirea SSM a lucrătorilor la distanța, au de acum o soluție profesională : SSM.ro – viitorul este cu un pas mai aproape.

Securitatea şi Sănătatea Muncii Timişoara – Soluţii Digitale

Intră in comunitatea digitală SSM.ro și folosește cu încredere în cadrul firmei tale prima platformă de management a documentelor și instruire a angajaților in domeniul SSM Timişoara.

Servicii externe SSM / PSI partenere SSM.ro Timişoara

Fatum Grup

Siguranța ta, misiunea noastră - experți în securitate și sănătate în muncă de 20 de ani în România.

Consultia S.R.L.

Plecând la drum, în anul 2005, cu convingerea că toată lumea vine doar cu oferte și atât, serviciul extern de securitate și sănătate în muncă / prevenirea și stingerea incendiilor CONSULTIA SRL, acreditată de Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Inspectoratul Teritorial de Muncă Brașov, își propune să vină cu soluții precise și concise oferite de o echipă bine pregătită profesional și organizatoric.

Locaţii firme SSM / Protecția Muncii autorizate

Servicii externe SSM / PSI partenere SSM.ro

Aplicație SSM pentru digitalizarea serviciilor SSM, SU si PSI. Platforma SSM.ro este dedicată angajatorilor, angajaților, firmelor autorizate protectia muncii, inspectorilor SSM cu atribuții în domeniul securității și sănătății în muncă, prevenirea şi stingerea incendiilor.

Instruirea angajaților și colaboratorilor în domeniul SSM Timişoara (Protecţia Muncii) | PSI, mai simplă ca niciodată

de pe SMARTPHONE

Fiecare angajat poate accesa platforma SSM.ro de oriunde s-ar afla, pentru a parcurge instruirile de protecția muncii / psi, pentru a fi informat și testat și pentru a avea acces la propriile documente.

de pe LAPTOP / COMPUTER

Aceste dispozitive conectate la internet sunt suficiente pentru a crea și emite documentele electronice de SSM / PSI necesare în caz de control ITM / ISU.

cont pe bază de EMAIL

Pentru a putea utiliza platforma SSM.ro, pentru protecția muncii și psi, fiecare angajat / colaborator are nevoie doar de un cont de email.

Intră în comunitatea SSM.ro Timişoara

Fii și tu unul dintre antreprenorii care își digitalizează întreaga activitate SSM / PSI / HR. Dacă ești inspector protecția muncii / SSM Timişoara / PSI , membru în comitetul de Securitate si Sănătate în Muncă, lucrezi în domeniul securității și sănătății în muncă Timişoara, te așteptăm să te alături comunității SSM.ro

ÎNCEPE ACUM

SSM.ro Timişoara, un real ajutor pentru viitor

Viitorul este digital și implică mai puțină birocrație. De aceea, platforma SSM.ro Timişoara este prevăzută cu funcții de validare juridică a documentelor, prin semnătură electronică avansată / calificată puse la dispoziția semnatarilor direct din platforma SSM.ro fără nici un alt demers suplimentar, însoțite de marcă temporală electronică conform Regulamentului UE 910/2014 (eIDAS).

 • Procesare semnături

  Codul semnăturii electronice este încărcat inițial în platformă și procesat direct prin SSM.ro, nefiind necesar tokenul de semnare.

 • Fără birocrație

  Inspectorii de protecția muncii Timişoara / psi nu mai trebuie să aloce timp strângerii sau punerii la dispoziție a documentelor necesare efectuării controalelor sau cercetării evenimentelor.

 • Fără deplasări la ITM / ISU

  Angajatorii și angajații câștigă timp prețios prin semnarea electronică a documentelor și prin trimiterea digitala a acestora către ITM Timişoara / ISU.

circuit SSM

Îndrumare de la primul pas pentru utilizarea Aplicației de protecţia muncii SSM.ro

 • Training Aplicație SSM

  De la crearea contului, introducerea documentelor și validarea acestora, o persoană din departamentul de training al aplicației SSM.ro te va îndruma la fiecare pas.

 • Notificări Aplicație SSM

  Fie că ai documente sau fișe de securitate și sănătate în muncă pe care vrei să le semnezi electronic, sau se apropie perioada evaluării angajaților ori a efectuării controalelor medicale, aplicația SSM te poate notifica pe email.

 • Rapoarte Protecția Muncii

  Aplicația de protecția muncii generează automat rapoarte cu privire la documentele care trebuie emise pentru fiecare salariat, termenele de aprobare și depunere, datele de expirare ale instruirilor SSM / PSI, sau orice alte obligații impuse de lege.

...
...

Platforma SSM.ro în imagini

E timpul să lași trecutul în spate.

Urează bun venit viitorului în gestionarea activității de securitate și sănătate în muncă Timişoara | prevenirea şi stingerea incendiilor Timişoara | relaţiilor de muncă.
...
...
...
...
...

Începe acum să folosești platforma de protecţia muncii SSM.ro Timişoara

Economisește timp și bani cu platforma SSM.ro. Cauti o firma autorizata de protecţia muncii in Timişoara descoperă pachetele de tarife sau creează-ți propriul tarif personalizat, în funcție de numărul de angajați din firma ta.

VEZI TARIFE

Despre Timişoara

Cu reședința de județ la Timișoara, județul Timis este cel mai vestic județ al Romaniei și, totodată, cel mai întins județ al țării.

Județul dispune de o economie dezvoltată având printre cele mai ridicate rate antreprenoriale din țară. Industria Timișilui este puternică și diversificată, datorată ratei ridicate a investițiilor Greenfield și Brownfield, localizării vestice a județului, înaltei calificări a forței de muncă precum și tradiției antreprenoriale. Ponderea cea mai însemnată în producția totală a județului o deține industria prelucrătoare, având ca subramuri: industria electronică, industria alimentară, industria chimică, industria textilă, industria de prelucrare a metalului și a lemnului.

-Printre cele mai importante companii care activează pe raza jutețului Timiș amintim: Profi Rom Food, Continental Automotive Romania, Hella Romania, Flextronic Romania, Zoppas Industries Romania, TRW Automotive Safety Systems, Continental Automotive Products, Smithfield Romania, Nokia Networks, IHM Total Consult, Bosch Service Solutions, Valeo Lighting Injection, ContiTech Romania, Ericsson Antenna Technologz Romania, APTIV Technologz Services/ Solutions, Mahle Componentede Motor, Adient, DM Drogerie Markt, Honezwell Life Safetz Romania, Cottonex, Aquatim, Frigoglass Romania, Elba, Retim Ecologic Service, Trimsol Romania, Sumida Romania, Mondial, Kromberg / Schubert Romania, AEM, Vitesco Technologies Engineering Romania, FM Romania, DPR Draxlmaier Procese de Producţie, Akwel .

Platforma SSM.ro, impreună cu partenerii săi din județul Timiş, își propune să vină în sprijinul tuturor angajatorilor din acest județ care doresc să utilizeze soluțiile digitale inteligente, pentru a dezvolta și eficientiza activitățile privind securitatea și sănătatea în muncă / prevenirea și stingerea incendiilor / resurse umane, prin punerea la dispoziția acestora a unei soluții inovatoare în aceste domenii, care permite emiterea si gestionarea de documente electronice valide din punct de vedere juridic.

SSM.ro – viitorul este cu un pas mai aproape

Întrebări frecvente

Fie că ești angajat, angajator, inspector SSM Timişoara, specialist HR. angajat intr-o firma autorizata SSM Timişoara|, această platformă este pentru tine.

 • Ce este SSM.ro și cum mă ajută?

  SSM.ro este prima platformă informatică din Timişoara, România , accesibilă de pe desktop și mobil, destinată tuturor celor care lucrează în domeniul securității și sănătății în muncă Timişoara| prevenirea şi stingerea incendiilor Timişoara| relaţiilor de muncă , de la angajatori, angajați, prestatori de servicii SSM externe, inspectori SSM Timişoara, firme autorizate protecţia muncii Timişoara, specialiști HR sau autorități ale statului.

 • Cum obțin semnătura electronică ?

  Mai simplu ca niciodată ! Principalii furnizori de semnătură electronică din România sunt interconectați cu platforma SSM.ro Timişoara, ceea ce permite ca obținerea semnăturii electronice de către salariați să se facă printr-un singur click, fără nici un alt demers și fără nici o altă formalitate.

Viitorul e cu un pas mai aproape.

Creează-ți cont acum!