Protecția Muncii Galaţi - Firme SSM

0745 083 883

Platforma SSM.ro

Tehnologie și inovație

Platformă digitală – managementul activităților și documentelor de Protecția Muncii Galaţi / SSM / PSI / HR

Trecutul este scris pe hârtie,
prezentul îl scriem împreună digital !

SSM.ro, platforma de protecția muncii Galaţi este noul partener al firmei tale și al angajaților tăi. Semnătura electronică este pusă la dispoziția salariaților direct din platformă, printr-o simplă apăsare de buton și fără nici o altă formalitate iar emiterea, semnarea electronică, transmiterea, punerea la dispoziție sau arhivarea documentelor tale, precum și instruirea SSM a lucrătorilor la distanța, au de acum o soluție profesională : SSM.ro – viitorul este cu un pas mai aproape.

Securitatea şi Sănătatea Muncii Galaţi – Soluţii Digitale

Intră in comunitatea digitală SSM.ro și folosește cu încredere în cadrul firmei tale prima platformă de management a documentelor și instruire a angajaților in domeniul SSM Galaţi.

Parteneri Firme SSM Galaţi

Consultia S.R.L.

Plecând la drum, în anul 2005, cu convingerea că toată lumea vine doar cu oferte și atât, serviciul extern de securitate și sănătate în muncă / prevenirea și stingerea incendiilor CONSULTIA SRL, acreditată de Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Inspectoratul Teritorial de Muncă Brașov, își propune să vină cu soluții precise și concise oferite de o echipă bine pregătită profesional și organizatoric.

Locaţii firme SSM / Protecția Muncii autorizate

Aplicație SSM pentru digitalizarea serviciilor SSM, SU si PSI. Platforma SSM.ro este dedicată angajatorilor, angajaților, firmelor autorizate protectia muncii, inspectorilor SSM cu atribuții în domeniul securității și sănătății în muncă, prevenirea şi stingerea incendiilor.

Instruirea angajaților și colaboratorilor în domeniul SSM Galaţi (Protecţia Muncii) | PSI, mai simplă ca niciodată

de pe SMARTPHONE

Fiecare angajat poate accesa platforma SSM.ro de oriunde s-ar afla, pentru a parcurge instruirile de protecția muncii / psi, pentru a fi informat și testat și pentru a avea acces la propriile documente.

de pe LAPTOP / COMPUTER

Aceste dispozitive conectate la internet sunt suficiente pentru a crea și emite documentele electronice de SSM / PSI necesare în caz de control ITM / ISU.

cont pe bază de EMAIL

Pentru a putea utiliza platforma SSM.ro, pentru protecția muncii și psi, fiecare angajat / colaborator are nevoie doar de un cont de email.

Intră în comunitatea SSM.ro Galaţi

Fii și tu unul dintre antreprenorii care își digitalizează întreaga activitate SSM / PSI / HR. Dacă ești inspector protecția muncii / SSM Galaţi / PSI , membru în comitetul de Securitate si Sănătate în Muncă, lucrezi în domeniul securității și sănătății în muncă Galaţi, te așteptăm să te alături comunității SSM.ro

ÎNCEPE ACUM

SSM.ro Galaţi, un real ajutor pentru viitor

Viitorul este digital și implică mai puțină birocrație. De aceea, platforma SSM.ro Galaţi este prevăzută cu funcții de validare juridică a documentelor, prin semnătură electronică avansată / calificată puse la dispoziția semnatarilor direct din platforma SSM.ro fără nici un alt demers suplimentar, însoțite de marcă temporală electronică conform Regulamentului UE 910/2014 (eIDAS).

 • Procesare semnături

  Codul semnăturii electronice este încărcat inițial în platformă și procesat direct prin SSM.ro, nefiind necesar tokenul de semnare.

 • Fără birocrație

  Inspectorii de protecția muncii Galaţi / psi nu mai trebuie să aloce timp strângerii sau punerii la dispoziție a documentelor necesare efectuării controalelor sau cercetării evenimentelor.

 • Fără deplasări la ITM / ISU

  Angajatorii și angajații câștigă timp prețios prin semnarea electronică a documentelor și prin trimiterea digitala a acestora către ITM Galaţi / ISU.

circuit SSM

Îndrumare de la primul pas pentru utilizarea Aplicației de protecţia muncii SSM.ro

 • Training Aplicație SSM

  De la crearea contului, introducerea documentelor și validarea acestora, o persoană din departamentul de training al aplicației SSM.ro te va îndruma la fiecare pas.

 • Notificări Aplicație SSM

  Fie că ai documente sau fișe de securitate și sănătate în muncă pe care vrei să le semnezi electronic, sau se apropie perioada evaluării angajaților ori a efectuării controalelor medicale, aplicația SSM te poate notifica pe email.

 • Rapoarte Protecția Muncii

  Aplicația de protecția muncii generează automat rapoarte cu privire la documentele care trebuie emise pentru fiecare salariat, termenele de aprobare și depunere, datele de expirare ale instruirilor SSM / PSI, sau orice alte obligații impuse de lege.

...
...

Platforma SSM.ro în imagini

E timpul să lași trecutul în spate.

Urează bun venit viitorului în gestionarea activității de securitate și sănătate în muncă Galaţi | prevenirea şi stingerea incendiilor Galaţi | relaţiilor de muncă.
...
...
...
...
...

Începe acum să folosești platforma de protecţia muncii SSM.ro Galaţi

Economisește timp și bani cu platforma SSM.ro. Cauti o firma autorizata de protecţia muncii in Galaţi descoperă pachetele de tarife sau creează-ți propriul tarif personalizat, în funcție de numărul de angajați din firma ta.

VEZI TARIFE

Despre Galaţi

Județul Galați se înscrie în aria judeţelor pericarpatice, dunãrene, fiind situat relativ aproape de Marea Neagrã, la confluenţa a trei mari ape curgãtoare - Dunãrea, Siret, Prut şi la încrucişarea unor mari drumuri comerciale. Orașul Galați, municipiul resedință de județ, este singura localitate din România decorată cu Crucea de Război Franceză, respectiv Italiană, după rezistența eroică a românilor din oraș împotriva bolșevicilor și-a Puterilor Centrale, deopotrivă.

 În Galați se găsește singurul parc de software din România. Parcul de software de la Galați a fost inaugurat în martie 2004 și a avut de la bun început un grad de ocupare de 100%. În prezent, în parcul de software Galati lucreaza 500 de angajați permanenți plus înca aproape 100 de colaboratori, la un număr de 31 de firme, dintre care patru, Oracle, HP, Microsoft și Sun Microsystems, au deschis, împreuna cu Universitatea „Dunărea de Jos”, centre de cercetare și dezvoltare.

Alături de partenerii noștri din județul Galați, platforma SSM.ro are convingerea că, prin soluțiile digitale pe care le oferă și care sunt în măsură să răspundă nevoilor referitoare la digitalizarea activităților de securitatea muncii / prevenirea și stingerea incendiilor / resurse umane, va răspunde aspirațiilor de dezvoltare ale angajatorilor gălățeni, și completeaza activitatea din domeniul IT existentă în această zonă.

SSM.ro – viitorul este cu un pas mai aproape

Întrebări frecvente

Fie că ești angajat, angajator, inspector SSM Galaţi, specialist HR. angajat intr-o firma autorizata SSM Galaţi|, această platformă este pentru tine.

 • Ce este SSM.ro și cum mă ajută?

  SSM.ro este prima platformă informatică din Galaţi, România , accesibilă de pe desktop și mobil, destinată tuturor celor care lucrează în domeniul securității și sănătății în muncă Galaţi| prevenirea şi stingerea incendiilor Galaţi| relaţiilor de muncă , de la angajatori, angajați, prestatori de servicii SSM externe, inspectori SSM Galaţi, firme autorizate protecţia muncii Galaţi, specialiști HR sau autorități ale statului.

 • Cum obțin semnătura electronică ?

  Mai simplu ca niciodată ! Principalii furnizori de semnătură electronică din România sunt interconectați cu platforma SSM.ro Galaţi, ceea ce permite ca obținerea semnăturii electronice de către salariați să se facă printr-un singur click, fără nici un alt demers și fără nici o altă formalitate.

Viitorul e cu un pas mai aproape.

Creează-ți cont acum!