Protecția Muncii Baia Mare - Firme SSM

0745 083 883

Platforma SSM.ro

Tehnologie și inovație

Platformă digitală – managementul activităților și documentelor de Protecția Muncii Baia Mare / SSM / PSI / HR

Trecutul este scris pe hârtie,
prezentul îl scriem împreună digital !

SSM.ro, platforma de protecția muncii Baia Mare este noul partener al firmei tale și al angajaților tăi. Semnătura electronică este pusă la dispoziția salariaților direct din platformă, printr-o simplă apăsare de buton și fără nici o altă formalitate iar emiterea, semnarea electronică, transmiterea, punerea la dispoziție sau arhivarea documentelor tale, precum și instruirea SSM a lucrătorilor la distanța, au de acum o soluție profesională : SSM.ro – viitorul este cu un pas mai aproape.

Securitatea şi Sănătatea Muncii Baia Mare – Soluţii Digitale

Intră in comunitatea digitală SSM.ro și folosește cu încredere în cadrul firmei tale prima platformă de management a documentelor și instruire a angajaților in domeniul SSM Baia Mare.

Servicii externe SSM / PSI partenere SSM.ro Baia Mare

Alpha Chio

Misiunea noastra este sa consiliem clientii pentru conformare cu cerintele legale aplicabile, cu costuri cat mai mici, stiind ca investind in prevenire inseamna castic asigurat pe termen lung.

Consultia S.R.L.

Plecând la drum, în anul 2005, cu convingerea că toată lumea vine doar cu oferte și atât, serviciul extern de securitate și sănătate în muncă / prevenirea și stingerea incendiilor CONSULTIA SRL, acreditată de Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Inspectoratul Teritorial de Muncă Brașov, își propune să vină cu soluții precise și concise oferite de o echipă bine pregătită profesional și organizatoric.

Locaţii firme SSM / Protecția Muncii autorizate

Servicii externe SSM / PSI partenere SSM.ro

Aplicație SSM pentru digitalizarea serviciilor SSM, SU si PSI. Platforma SSM.ro este dedicată angajatorilor, angajaților, firmelor autorizate protectia muncii, inspectorilor SSM cu atribuții în domeniul securității și sănătății în muncă, prevenirea şi stingerea incendiilor.

Instruirea angajaților și colaboratorilor în domeniul SSM Baia Mare (Protecţia Muncii) | PSI, mai simplă ca niciodată

de pe SMARTPHONE

Fiecare angajat poate accesa platforma SSM.ro de oriunde s-ar afla, pentru a parcurge instruirile de protecția muncii / psi, pentru a fi informat și testat și pentru a avea acces la propriile documente.

de pe LAPTOP / COMPUTER

Aceste dispozitive conectate la internet sunt suficiente pentru a crea și emite documentele electronice de SSM / PSI necesare în caz de control ITM / ISU.

cont pe bază de EMAIL

Pentru a putea utiliza platforma SSM.ro, pentru protecția muncii și psi, fiecare angajat / colaborator are nevoie doar de un cont de email.

Intră în comunitatea SSM.ro Baia Mare

Fii și tu unul dintre antreprenorii care își digitalizează întreaga activitate SSM / PSI / HR. Dacă ești inspector protecția muncii / SSM Baia Mare / PSI , membru în comitetul de Securitate si Sănătate în Muncă, lucrezi în domeniul securității și sănătății în muncă Baia Mare, te așteptăm să te alături comunității SSM.ro

ÎNCEPE ACUM

SSM.ro Baia Mare, un real ajutor pentru viitor

Viitorul este digital și implică mai puțină birocrație. De aceea, platforma SSM.ro Baia Mare este prevăzută cu funcții de validare juridică a documentelor, prin semnătură electronică avansată / calificată puse la dispoziția semnatarilor direct din platforma SSM.ro fără nici un alt demers suplimentar, însoțite de marcă temporală electronică conform Regulamentului UE 910/2014 (eIDAS).

 • Procesare semnături

  Codul semnăturii electronice este încărcat inițial în platformă și procesat direct prin SSM.ro, nefiind necesar tokenul de semnare.

 • Fără birocrație

  Inspectorii de protecția muncii Baia Mare / psi nu mai trebuie să aloce timp strângerii sau punerii la dispoziție a documentelor necesare efectuării controalelor sau cercetării evenimentelor.

 • Fără deplasări la ITM / ISU

  Angajatorii și angajații câștigă timp prețios prin semnarea electronică a documentelor și prin trimiterea digitala a acestora către ITM Baia Mare / ISU.

circuit SSM

Îndrumare de la primul pas pentru utilizarea Aplicației de protecţia muncii SSM.ro

 • Training Aplicație SSM

  De la crearea contului, introducerea documentelor și validarea acestora, o persoană din departamentul de training al aplicației SSM.ro te va îndruma la fiecare pas.

 • Notificări Aplicație SSM

  Fie că ai documente sau fișe de securitate și sănătate în muncă pe care vrei să le semnezi electronic, sau se apropie perioada evaluării angajaților ori a efectuării controalelor medicale, aplicația SSM te poate notifica pe email.

 • Rapoarte Protecția Muncii

  Aplicația de protecția muncii generează automat rapoarte cu privire la documentele care trebuie emise pentru fiecare salariat, termenele de aprobare și depunere, datele de expirare ale instruirilor SSM / PSI, sau orice alte obligații impuse de lege.

...
...

Platforma SSM.ro în imagini

E timpul să lași trecutul în spate.

Urează bun venit viitorului în gestionarea activității de securitate și sănătate în muncă Baia Mare | prevenirea şi stingerea incendiilor Baia Mare | relaţiilor de muncă.
...
...
...
...
...

Începe acum să folosești platforma de protecţia muncii SSM.ro Baia Mare

Economisește timp și bani cu platforma SSM.ro. Cauti o firma autorizata de protecţia muncii in Baia Mare descoperă pachetele de tarife sau creează-ți propriul tarif personalizat, în funcție de numărul de angajați din firma ta.

VEZI TARIFE

Despre Baia Mare

Județul Maramureș, sau ”țara celor patru țări” ( Țara Lăpușului, Țara Maramureșului, Țara Chioarului Și Țara Codrului) este locul cu semnificațiile cele mai importante atunci când vorbim despre tradiții, obiceiuri, meșteșuguri, artă tradiționala și ospitalitate. Peisajele date de parcul național Munții Rodnei și de numeroasele arii protejate contribuie din plin la crearea unei atmosfere de poveste în care bogățiile locului, spirituale sau oferite de natură, sunt pastrate cu sfințenie si transmise de la o generație la alta. Bisericile de lemn din Maramureș - parte din patrimoniul Unesco, porțile sculptate sau Cimitirul vesel din Săpânța sunt repere turistice pentru oricine vizitează această zonă a țarii.

Cu resedința de județ și centru economic în municipiul Baia Mare, județul Maramureș are ca specific al industriei fabricarea de mobila, fabricarea echipamentelor electrice, prelucrarea lemnului , industria alimentara, fabricarea produselor din cauciuc si mase plastice, industria metalurgica, industria constructiilor metalice si a produselor din metal, fabricarea articolelor de imbracaminte.

Cei mai importanți operatori economici din județul Maramureș sunt Armis Invest, Eaton Electro Producție, Aviva, Universal Alloy Corporation Europe, Plimob, Taparo, Itlsofa Romania, Weidmuller Interface Romania, Sifa International, Vital, Bertus, Optibelt Power Transmission, BSG Money Exchange, Cablex RBM.

Platforma SSM.ro, împreună cu partenerii săi din județul Maramureș, pune la dispoziția angajatorilor o soluție digitală inovatoare, menită să eficientizeze activitățile privind securitatea muncii, prevenirea și stingerea incendiilor și resursele umane. Avem convingerea că utilizarea documentelor electronice, cu valoare legală, în activitatea curentă a companiilor, va aduce eficiență si un plus de valoare calitativă în gestionarea obligațiilor legale impuse de legislația în vigoare.SSM.ro – viitorul este cu un pas mai aproape

Întrebări frecvente

Fie că ești angajat, angajator, inspector SSM Baia Mare, specialist HR. angajat intr-o firma autorizata SSM Baia Mare|, această platformă este pentru tine.

 • Ce este SSM.ro și cum mă ajută?

  SSM.ro este prima platformă informatică din Baia Mare, România , accesibilă de pe desktop și mobil, destinată tuturor celor care lucrează în domeniul securității și sănătății în muncă Baia Mare| prevenirea şi stingerea incendiilor Baia Mare| relaţiilor de muncă , de la angajatori, angajați, prestatori de servicii SSM externe, inspectori SSM Baia Mare, firme autorizate protecţia muncii Baia Mare, specialiști HR sau autorități ale statului.

 • Cum obțin semnătura electronică ?

  Mai simplu ca niciodată ! Principalii furnizori de semnătură electronică din România sunt interconectați cu platforma SSM.ro Baia Mare, ceea ce permite ca obținerea semnăturii electronice de către salariați să se facă printr-un singur click, fără nici un alt demers și fără nici o altă formalitate.

Viitorul e cu un pas mai aproape.

Creează-ți cont acum!