Aplicație SSM – Platformă digitală instruire SSM online

0745 083 883
Serviciul nostru de semnătură electronică la distanță presupune stocarea securizată a certificatului digital. Așadar, pentru generarea unei astfel de semnături nu este necesar un token sau drivere speciale totul realizându-se direct în platorma SSM.ro.

Beneficiile semnăturii la distanţă

Valoare legală

Platforma SSM.ro utilizează semnatura electronică la distanţă cu certificat calificat emis de un furnizor autorizat şi are aceeaşi valoare legală ca semnătura ta olografă.

Mobilitate

Semnezi indiferent de locul în care lucrezi şi indiferent de tipul dispozitivului deţinut (desktop, laptop, tabletă, smartphone).

Securitate

Semnezi în siguranţă prin autorizarea cu doi factori – parolă de autentificare şi cod unic de autorizare OTP (one-time-password).

Obținere semnnătură electronică

Prin intermediul platformei SSM.ro obtinerea semnăturii electronice este mai facilă decât oricând. Fiecare angajat beneficiază de acces la semnătura electronică printr-un simplu click, fara a mai fi nevoie de nici un alt demers sau de vreo altă formalitate. Cei mai importanți furnizori de semnătură electronică sunt conectați la SSM.ro.

Locaţii firme SSM / Protecția Muncii autorizate

Servicii externe SSM / PSI partenere SSM.ro

Aplicație SSM pentru digitalizarea serviciilor SSM, SU si PSI. Platforma SSM.ro este dedicată angajatorilor, angajaților, firmelor autorizate protectia muncii, inspectorilor SSM cu atribuții în domeniul securității și sănătății în muncă, prevenirea şi stingerea incendiilor.